Nu 🔥 100 EUR korting 🔥 op alle zomersets Code: SOMMER100

Over ons

Werksraeder24 biedt als specialist een breed scala aan nieuwe, zo goed als nieuwe en gebruikte zomerwielstellen, winterwielstellen, aluminium velgen en banden voor BMW en MINI automodellen. Meer dan 10.000 complete wielen & aluminium velgen (uitsluitend voorraadartikelen) zijn gemiddeld beschikbaar. Zo is er een ruime keuze aan wielstellen beschikbaar, zodat er voor elke geïnteresseerde partij wel iets te vinden is.

Een stukje geschiedenis

Werksraeder24 GmbH werd in april 2013 op de locatie Kerpen opgericht en is een door de eigenaar geleid familiebedrijf met meer dan 35 jaar professionele ervaring in de automobielsector. Al ten tijde van de oprichting werd de behoefte aan exclusieve en originele wielstellen in mint conditie erkend. Waarom zou je altijd voor nieuwe goederen gaan, als je ook in mint conditie op wielstellen kunt terugvallen en de koper veel geld kan besparen? Met het antwoord op deze vragen is het bedrijf Werksraeder24 opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. Meer dan 10 medewerkers brengen elke dag met volle passie hun expertise in op het gebied van automotive, logistiek, IT en klantenservice.

Logistiek

De opslag van de goederen gebeurt op moderne logistieke ruimtes van 4500m². Daarom is er altijd een grote keuze aan nieuwe, zo goed als nieuwe en gebruikte zomervelgen, wintervelgen, aluminium velgen en banden voor BMW- en MINI-automodellen. Bovendien zorgt dit voor een snelle verwerking en snelle verzending.

Servicebelofte

Meer dan 25.000 klanten hebben reeds hun vertrouwen in Werksraeder24 GmbH gesteld en hebben van het aanbod gebruik gemaakt. Naast de hoogwaardige, hoogwaardige goederen hechten wij ook veel waarde aan de klantenservice.

Onze sterke punten - uw voordelen

Hoge beschikbaarheid, groot bereik

Meer dan 10.000 sets en velgen

Exclusieve en originele velgen van de merken BMW en MINI

Hohe Verfügbarkeit / Laufende Neulistung von Radsätzen

Sichere Verkaufsabwicklung

SSL-codering

Snelle verwerking en levering van de goederen

30-daags annuleringsrecht

Talrijke positieve evaluaties

Goede klantreactie sinds het begin

Meer dan 25.000 klanten (in heel Europa)

Klantenservice

ongecompliceerde en persoonlijke ondersteuning

E-Mail ondersteuning

Bereikbaarheid per telefoon

Noch Fragen?

Heeft u nog open vragen? Dan helpt onze FAQ of onze klantenservice u met antwoorden. U kunt ons per e-mail bereiken op info@originelevelgen24.nl of per telefoon op +49 (0) 2273 604 9005.