Een stukje geschiedenis

Onze expertise op het gebied van premium wielen van exclusieve wiel-bandencombinaties is het resultaat van 35 jaar beroepservaring in de automobielsector en de oprichting van het door de eigenaar geleide familiebedrijf in 2013 in de vestiging Kerpen. 

Al bij de oprichting werd de behoefte aan exclusieve en originele wielsets in perfecte staat erkend. Waarom zou men altijd vertrouwen op nieuwe goederen als het ook mogelijk is om terug te vallen op as-nieuwe wielsets die grondstoffen besparen en de koper daarbij ook veel geld kan besparen. 

Als antwoord op deze vraag werd het bedrijf Werksraeder24 opgericht dat sindsdien een gestage groei doormaakt. Meer dan 25 medewerkers brengen dagelijks met volle passie hun expertise op het gebied van motorvoertuigen, logistiek, IT en klantenservice in.

 


Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat de vraag naar nieuwe originele BMW wielsets en speciale oplossingen steeds groter is geworden. 

Wij hebben er onze kracht van gemaakt om exclusieve wielsets uit te rusten op een manier die niet direct door BMW wordt aangeboden en toch niet af te zien van premium banden. Door maximale flexibiliteit kunnen we zo uw droomwielset aanbieden.

In 2019 hebben we in Autec en Brock ook twee sterke partners voor accessoirewielen gevonden en zo het laatste gat in ons productportfolio kunnen dichten.

We werken momenteel aan nieuwe productoplossingen om ook in de toekomst aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen.