Logistiek centrum Kerpen

Het logistieke centrum van Werksräder24 GmbH op de locatie Kerpen strekt zich uit over drie gebouwen, waarbij het administratiegebouw met het aangrenzende nieuwe randenmagazijn verbonden is met het in 2022 gebouwde hoogbouwmagazijn. In dit gebouw bevindt zich ook de halfautomatische verpakkingslijn. 

Momenteel kunnen we gelijktijdig laden en lossen op vijf verstelbare laadperrons voor vrachtwagens. In de regel zijn twee UPS-laadbruggen en een of twee opleggers permanent op het terrein voor de dagelijkse zendingen en worden 's avonds door de expeditiebedrijven gewisseld.

In gebouw 1, dat na de oprichting van het bedrijf in 2013 werd gebouwd, bevinden zich momenteel de volautomatische wielwasinstallatie, zes werkplekken met balanceermachines en de pauzeruimtes van de medewerkers.

In totaal is de logistieke ruimte op de locatie Kerpen gegroeid tot meer dan 10.000 vierkante meter. We hebben momenteel meer dan 40.000 complete wielen in opslag. Met ons moderne heftruckpark, ons eigen geprogrammeerde opslagsysteem en onze geschoolde medewerkers kunnen wij zelfs seizoensgebonden orderpieken opvangen en in de gebruikelijke kwaliteit verwerken. 

Ons logistiek centrum is in vele opzichten uniek, want het heeft een aantal prachtige kenmerken die het voor ons een ideale plek maken om originele BMW en Mini complete wielen op te slaan en te vervoeren.