Kwaliteitsgarantie

Onze kwaliteitsgarantie wordt geleefd door een ervaren team van opgeleide medewerkers, automonteurs en meester-automonteurs in het bedrijf. U koopt immers een premium product voor BMW en MINI voertuigen. U heeft de keuze uit nieuwe, zo goed als nieuwe en gebruikte originele BMW en MINI complete wielen.

Na het lossen wordt elke vrachtwagenlading van BMW AG in onze automatische wielwasinstallatie gereinigd en vervolgens voorgesorteerd. Een team van getrainde medewerkers en automonteurs controleert elk compleet wiel op eventuele schade. Na de eindcontrole op een van onze talrijke balanceermachines worden de wielsets in onze eigen fotostudio gefotografeerd en in de online shop geplaatst. 

Het is voor ons heel belangrijk dat elk optisch defect nauwkeurig wordt afgebeeld en vermeld, zodat u de optische toestand van uw gewenste wielset kent.

Onze magazijnmedewerkers slaan de wielsets vervolgens professioneel op in een van de 15.000 opslagruimtes in ons hoogbouwmagazijn. Na ontvangst van uw bestelling worden de wielsets verzameld en, voordat ze worden verpakt, nogmaals gecontroleerd door onze kwaliteitscontrole met vier ogen en ten slotte gereinigd. 

Om een snelle en betrouwbare levering te garanderen, worden de originele BMW wielsets, afhankelijk van de grootte van het wiel, meerdere malen verpakt in ons semi-automatische verpakkingssysteem, voor UPS pakketverzending of voor expeditieverzending, beveiligd tegen transportschade en bewaakt met een camera.

Alle processen worden bewaakt door onze twee meester-automonteurs. Wij willen immers dat u dankzij onze hoge kwaliteitsnormen veilig de weg op kunt.